Kyckling: Beräkna 2-3 soltorkade tomater per kycklingfilé. Jag brukar köpa tomater som är inlagda med lite kryddor istället för bara i olja, men vill man inte det är det bara att hacka lite vitlök och krydda med örtkryddor. Gör ett snitt i varje kycklingfilé, nästan helt igenom, som på bilden. Tryck in tomaterna och ev. vitlök och kryddor och lägg kycklingen i en smord, ugnsfast form. Häll lite olja från tomaterna över och stek i ugnen på 225 grader tills de är färdiga, ca 20 minuter.
måndag 3 augusti 2009
Ädelost-risotto och kycklingfilé med soltorkade tomater
Kyckling: Beräkna 2-3 soltorkade tomater per kycklingfilé. Jag brukar köpa tomater som är inlagda med lite kryddor istället för bara i olja, men vill man inte det är det bara att hacka lite vitlök och krydda med örtkryddor. Gör ett snitt i varje kycklingfilé, nästan helt igenom, som på bilden. Tryck in tomaterna och ev. vitlök och kryddor och lägg kycklingen i en smord, ugnsfast form. Häll lite olja från tomaterna över och stek i ugnen på 225 grader tills de är färdiga, ca 20 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar