onsdag 19 augusti 2009

Fusk-cheesecake i glas

Idag är det som sagt pizzabakning på g hemma hos Nathalie Werjefelt! När jag pratade med henne igår kväll höll hon som bäst på att koka ihop tomatsåsen, ekologisk var den också! Kvällen verkar onekligen lovande... Jag har ansvar för efterrätten och valet stod mellan brownies med fetaost (jag älskar kombinationen mörk choklad och salt) och:

Fusk-cheesecake i glas (4 portioner)
Krossa 4-6 digestivekex och dela upp i 4 portionsglas eller skålar. Blanda ett paket Philadelphiaost med en burk Kesella vanilj. Smaka av: kanske behöver du tillsätta lite florsocker! Fördela smeten över digestivekexen och toppa med goda blandade bär, jag kommer att blanda blåbär och hallon! Ca ½ dl bär behövs till varje portion. Pudra över lite florsocker/kakao/kanel eller dekorera med en kvist färsk citronmeliss!
Tänk på att göra cheesecaken precis innan den ska serveras, annars blir kexen uppblötta!
Bild kommer ikväll:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar