Mamma gjorde pizzadeg redan igår kväll för att den skulle jäsa över natten i kylen. Den blev himla bra! Vi hittade ett recept på recept.nu, men gör bara hälften av degen, om ni inte vill ha fyra pizzor i långpannestorlek...
Sedan försökte vi återskapa pizzan jag åt på Ciao ciao i Stockholm och jag tycker vi lyckades ganska bra! Hemmagjord tomatsås (superenkelt: bryn lök och vitlök, häll på passerade tomater och örtkryddor och låt reducera!), riven mozzarellaost och parmaskinka, och till sist toppad med färsk ruccola!

Sedan försökte vi återskapa pizzan jag åt på Ciao ciao i Stockholm och jag tycker vi lyckades ganska bra! Hemmagjord tomatsås (superenkelt: bryn lök och vitlök, häll på passerade tomater och örtkryddor och låt reducera!), riven mozzarellaost och parmaskinka, och till sist toppad med färsk ruccola!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar