onsdag 23 september 2009

Dinner of today

Fisk och skaldjurssoppa bjuds det på idag! Färsk solrosfralla med skinka och gurka till är inte fy skam.

Till dessert blev det ugnspannkaka som jag så stolt visar upp. Den smakade ljuvligt med min hemmagjorda sylt och en klick vispad grädde!

Ugnspannkaka för 2 hungriga personer
3 dl mjölk
1 1/4 dl vetemjöl
2 ägg
salt

Vispa ihop mjölet, lite salt och hälften av mjölken (lättare att få det klumpfritt då!). Vispa i äggen och därefter resten av mjölken. Häll i en smord ugnsfast form, ca 20 x 30 cm och grädda i 225 grader varm ugn i ca 15 minuter. Pannkakan ska vara gyllene i färgen och inte lös om man sticker i den med en provsticka.
Servera med sylt och vispad grädde.

1 kommentar:

  1. Så söta både två!! (kakan + du)
    Nu saknar jag dig massa!

    SvaraRadera