tisdag 8 september 2009

Kycklinggryta thai

Den här grytan är jätteenkel att laga, dock ser min lite tråkig och färglös ut idag, jag hade ingen paprika hemma tyvärr...
Det här receptet är för ca 4 portioner.

Skär 3 kycklingfiléer i strimlor och stek dem i lite smör eller olja, tills de är nästan genomstekta. Lägg då i 1 strimlad röd eller grön paprika (eller en halv av varje) och stek några minuter. Tillsätt sedan en burk vattenkastanjer och en burk minimajs, som du delat i munsbitar. Salta. Häll på en burk kokosmjölk och låt koka upp. Tillsätt då ca ½ dl mangochutney och ½ dl sweet-chilisås och rör ned det. Låt koka i ca 5 minuter, smaka av och tillsätt ev. mer salt, chutney eller chilisås.
Servera med äggnudlar!

2 kommentarer:

  1. Idag bakade jag ditt goda bröd, fast jag tog och ändrade lite. tog hemmagjord äpplemos, MASSA nötter och la även till lite kanel i det ! Kan verkligen tippsa om en gnutta kanel i brödet ;) Blev iallafall suuuuper gott och mamma var jätte nöjd med att jag bakat sådan bröd hon älskar.
    Hoppa att du har det bra.
    Puss på dig vännen

    SvaraRadera
  2. Ska prova kanel nästa gång! Du är en duktig tjej du, bakar och grejar! <3

    SvaraRadera