för 2 personer
Till salladen behövs:
- Blandad sallat, kruksallat eller krispsallat. Skär i bitar eller strimla med händerna.
- 1 kokt rödbeta (kokas i vatten under lock, med skalet på, i ca 30 minuter. Skalet skrubbar du bort med händerna under rinnande kallt vatten när rödbetan kokat klart.). Skär i bitar.
- ½ dl kokt couscous (koka upp vatten i vattenkokare och häll över couscousen, täck med lock och låt stå i ca 5 minuter. Använd lika delar vatten och couscous!).
- 6 körsbärstomater, klyftade.
- ½ avocado, delad i bitar.
- Tunnskivad rödlök efter behag!
Chèvrecrème: Mosa chèvreost och blanda med turkisk yoghurt, lika mycket av varje! Till två personer använde jag drygt 1 dl av vardera ost och yoghurt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar